🏆Best Box For The Year🏆- Ugoos AM6B-Plus Amlogic S922X-J DDR4 TV Box

Ugoos AM6B-Plus Amlogic S922X-J Review

Hey guys today we have the new, latest, hottest, feature-rich, powerful Ugoos AM6B-Plus Amlogic S9 S922X-J TV Box clocked at 2.2 GHz. Now there are times when I get really excited about it TV Box which I don’t usually do due to the fact that there are so many models out there that has basically the same features. But today I can tell you without the fear of contradiction that the latest Ugoos AM6B-Plus is not your ordinary cheaply made TV Box. This box is a beast both on the rankings chart and in the performance and the user experience.

If you think you have seen it all and it TV Box, then I tell you think again because Ugoos has implemented some never seen it before innovative features in this box. Not to mention their also getting approval on the building of the hardware including improved heatsink cooling. There were so many additional features I couldn’t adequately cover all of them, wanted to be quite honest some of them I didn’t even know what they were for. So as I go along and get more information I will present it. So if you are in the market looking for the best TV Box to buy look no further because I’m telling you right now this model is the one.


🛒SZBOX Amazon $199.00- https://amzn.to/3A2AKyo

🛒SZBOX Aliexpress $159.70 (Coupon available here) – https://s.click.aliexpress.com/e/_9z3fk6

📊Price Comparison Page – https://wp.me/P7Izmk-2gk

Panda USB Wireless PAU05 – https://amzn.to/3zKSLl1
TP-Link USB WiFi Adapter – https://amzn.to/3zu4G6s

Working DTBs For – CoreELEC / VIM III Ubuntu gnome-focal_Linux-4.9_arm64_SD-USB_V1.0.7-210625

g12b_s922x_minix_u22xj.dtb
g12b_s922x_x88_king_rev_a.dtb


✔️2021 TV Box Rank Chart – https://wp.me/P7Izmk-1E3

✔️Alternative TV Box Navigation Bar – https://www.youtube.com/watch?v=KgbCTnzyiqk

✔️Best TV box cooling fan – https://www.youtube.com/watch?v=ZE00BNnFiYI

✔️Sony Dolby/DTS Receiver used in video – https://amzn.to/2TyylsH

#TVBoxStopReviews #TopTVBoxes2021 #BestTVBoxes2021 

Ugoos AM6B Plus in the box

Ugoos AM6B-PLUS Hardware

CPU – Amlogic Ugoos AM6B-Plus Hexa-Core 2.2GHz
GPU – ARM Mali G52
RAM – 4GB LPDDR4
Internal Storage – 32GB eMMc
Wi-Fi – Dual Band 2.4GHz + 5GHz Wi-Fi 6
LAN – 1000M Ethernet Integrated IEEE 802.3 10/100/1000M Ethernet MAC with RGMII
Bluetooth 5.0


Ugoos AM6B Plus System Info Ugoos AM6B Plus CPU info

 

I/O Ports

1 HDMI 2.1 Type-A
1 RJ54 1000 Mbps
1 Optical Audio
1 AV OUT
1 AV IN
1 USB 3.0
3 USB 2.0
1 DC
1 Micro SD
2 External antennas
1 MaskRom button
1 Reset Button


Ugoos AM6B Plus Rear IO Ports Ugoos AM6B Plus Side IO Ports Ugoos AM6B Plus External antennas Ugoos AM6B Plus Front view Ugoos AM6B Plus Top View Ugoos AM6B Plus base features

Ugoos AM6B-Plus Benchmarks

Antutu – 160,683
Geekbench 4 – 1,524 Single-Core | 4,220 Multicore
Ice Storm Extreme – MAX Out
SlingShot – 1,711
SlingShot Extreme – 1,192
RAM Copy – 5,737 MB/s
Internal Storage – 107 MB/s read | 74 MB/s write
Wi-Fi – 100% on 5GHZ Band | 2.4GHz 54%
LAN – 100% 1000 Mbps GB


Ugoos AM6B Plus Antutu benchmark

Features

Latest Amlogic Ugoos AM6B-Plus Hexa-Core CPU 2.2GHz / Mali G52 GPU
4GB LPDDR4 RAM
HDR Display / Dolby Vision
4K 2160p 60Hz resolution
Android 9 pie
Navigation bar / Status bar (Plus nav bar switch)
Advanced Root Switch
Hardware monitor
Built-in screen rotation
Client server / Samba server
Built-in gamepad keymapping
Wi-Fi 6 Technology + LAN 1000Mbps
Bluetooth 5.0
HDMI CEC
Remote has multitasking button
Custom remote buttons
Custom mouse behavior settings
Alternative Launchers work / Live Wallpapers work
Advanced video playback settings
Advanced audio settings
4K HDR video playback very good
Dolby Atmos / DTS-X / HD-MA / THX / Dolby TrueHD
CoreELEC / Ubuntu works OK
LTC / DOGE XMRIG 230 hash-rate
Excellent Android gaming / keymapping
No Overheating


Ugoos AM6B Plus Launcher 1 Ugoos AM6B Plus Launcher 2 Ugoos AM6B Plus IR Remote Ugoos AM6B Plus CoreELEC Ugoos AM6B Plus Ubuntu Ugoos AM6B Plus XMRIG mining Ugoos AM6B Plus Dolby TrueHD

Cons

No DRM support for premium streaming services in HD/4K

Ugoos AM6B Plus Pros and Cons

 

 

Final Thoughts

so what else can I say the only reason why this box isn’t the best box on the face of the earth is because we cannot have it both ways. Meaning there are some who will a strong argument that it still isn’t better than the Nvidia shield. While this may be true it’s, due to the fact that those arguments are based around  a box’s ability to stream premium services in HD and 4K. The only reason why this box cannot perform that special function is due to its operating system. In order to get Netflix ESN certification your box must be fully Google certified that requires the operating system to be an generated TV OS along with Google widevine L1 with HDCP 2.2 protection. So Ugoos cannot provide both all of these features and provide the features that is designed for another operating system. For example you cannot implement a root switch on a fully Google certified TV Box. So in the end, out of all of the boxes running on the mobile version of Android this latest model is the best.


 

Facebook – https://www.facebook.com/tvboxstopreviews/
Instagram – https://www.instagram.com/tvboxstop/
Twitter – https://twitter.com/tvboxstop1
Linkedin – https://www.linkedin.com/in/nicholas-john-9a5152125/
Pinterest – https://www.pinterest.com/tvboxstop/tv-box-stop/
TV Box Blog – https://tvboxstop.com
Email – tvboxstop@gmail.com

 

19 thoughts on “🏆Best Box For The Year🏆- Ugoos AM6B-Plus Amlogic S922X-J DDR4 TV Box”

  • Ismerem a kliensszerver beállításait, beleértve a Samba-kiszolgálót és a DLNA-t, hogy fájlokat vigyen át a TV Boxból egy másik Android vagy Windows-eszközre, amely ugyanahhoz a hálózathoz kapcsolódik. De nem vagyok benne biztos, hogy a doboz rendelkezik-e a megfelelő videodekóderekkel a DVD-ről vagy Blu-ray-ről másolt videofájlformátumok lejátszásához. Ez próba és hiba lesz. De lehetséges a fájlok PC-ről történő átvitele a Samba szerverrel és egy megfelelő alkalmazással.

   Reply
 1. A PC- Blu-ray lejátszójáról DLNA-n keresztül le tudjátok tesztelni, hogy kiderüljön, hogy rendelkezik e a kívánt kodekkel az előző fájlok lejátszásához? Ha nem lehet csak a Samba szerveren keresztül akkor a Samba szerver alkalmazását külön le kell tölteni a box-ra?

  Reply
  • A dobozról nem férhet hozzá a számítógépéhez, de az X-Plore alkalmazással és egy SSH-kiszolgáló hozzáadásával elérheti a számítógépet. Kipróbálhatod az ftp szervert vagy a LAN-t is.

   Reply
  • Csak telepítse a Google Play Áruházból: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lonelycatgames.Xplore&hl=en, és a jobb oldali panelen LAN, FTP és SSH lehetőségek állnak rendelkezésre. Megnyithatja az egyes szakaszokat, és beolvashat, hogy hozzáadja a dobozt szerverként, vagy manuálisan is szerkesztheti saját személyes beállításai segítségével. Miután ezt megtette a számítógépén, bármilyen módszerrel, akár böngészővel, akár egy olyan alkalmazással, mint a Putty, próbáljon hozzáférni a doboz internetes tárhelyéhez. Feltétlenül kapcsolja be a kliensszerver kapcsolót.

   Reply
 2. Még annyit, hogy ez az X-plore alkalmazás olyan mint a Total commander hálózati alkalmazása?
  Ha jól látom a z Ugoos AM6 plus és az Ugoos AM6B plus közti különbség csak a Ram és belső tárhelyben van, persze e B verzió javára? Ezen kívül?

  Reply
 3. Köszi a részletes bemutatót és tájékoztatást. Van még amit kérdeztem,de közben eltünt a kérdésem, pl, hogy az X-plore hasonló mint a totalkommander hálózati alkalmazása?A youtubon a tied a legrészletesebb videó! Akkor a bemutatott boxok közül az Ugoos AM6B plust tartod a legjobnak és legsokoldalubnak 2021 őszén annak ellenére hogy csak Android 9-es verzóval van felvértezve? Lehetséges, hogy lesz majd verzió frissítés is hozzá?

  Reply
  • Kérem ismét kitartok azon kijelentésem mellett, hogy az Ugoos AM6B-Plus a legjobb, a legjobban optimalizálja a teljesítményt TV Box four 2021. Ott az Android 9 pie, és az Android 11 nem meghatározó. Ha összehasonlítja a két operációs rendszert, nagyon kicsi a különbség. És ugyanazokat a használati funkciókat kapja mindkét modellen. Tehát kérjük, az Android 9 és az Android 11 nem javítja a teljesítményt. Az egyik szebben néz ki néhány felhasználói felület fejlesztéssel. De alapvető funkciójukban mindkét operációs rendszer egyszerre.

   Reply
 4. Nagyon szépen köszönöm a részletes tájékoztatást. Volt aki a Mecool KM6 Deluxot ajánlotta,de ott is több hátrányt írtál róla.Pl. nem tudja a dolby trouHD-t és nem rútolható. Ez miért is annyira fontos?
  Hátránynak írod még a 64 bites ABI-t. Ez kifejtenéd, hogy pontosan mit jelent?
  Android TV OS – az oldalbetöltés sok népszerű alkalmazást igényel. Ez azt jelenti, hogy a fontos alkalmazások nem érhetők el csak az Ugoos AM6 plus-nál?
  Nincs ESN tanusítvány a Mecool KM6-nál vagyis ez is mit jelent. Az Ugoos AM6 plusnál pedig hogy nincs DRM suport. Ez azt jelenti, hogy a Netflix nem megy 4K-ban? A netflix-ért nem igazán szeretnék előfizetni,ezért az nem is érdekes egyenlőre,de ha később másként lenne akkor a TV-n gtondolom, hogy menne 4K-ban is.
  Hogy a képernyőt nem tudom forgatni a Mecool-nál az sem érdekel, mert a végeredményt úgysem monitoron nézném a TV-n pedig miért is forgatnám.
  A mecoolnál hőmérséklet infó sincs,de az a működésbe nem jelentene semmit.
  Akkor az Ugoos AM6B plust fogom megrendelni,de azért ha tudod, hogy mit takarnak azok a kérdések amiket nem tudok megköszönném, ha azt is leírnád. Biztosan más is örülne,mert nem biztos, hogy mindenki tudja, hogy mit jelent az ABI, az ESN tanúsítvány és ha nincs DRM-támogatás a HD/4K prémium streaming szolgáltatásokhoz?
  A DRM hiánya az Ugoos AM6 plusnál is azt jekenti Netfilx-nél nem lenne 4K? Vagy esetleg másnál is probléma lenne? Ezt is kiküszöbölné Samba server? Az X-plore alkalmazás akkor a PC-ről átküldött fájlok lejátszásához kell ha jól értttem? Akkor az izó fájlokat és az SACD fájlokat is le fogam tudni játszani? Bocs hogy ilyen sokat kérdezek,de hosszú időben gondolkodnék amit nem kellene 1-2 éven belül lecserélni.Mégegyszer köszi.

  Reply
  • A Mecool KM6 Deluxe nem hasonlítható össze az Ugoos AM6B-Plus-szal. A B-Plus sokkal erősebb. Összehasonlít egy BLu intelligens telefont egy Samsung Galaxy S10-el

   Reply
 5. Akkor ugye ez mini PC-ként is használható?
  Néztem a mini PC-ket is,de ott nincsenek megadva a média fájlok lejátszási lehetősége.
  A mini PC-ket figyelembe véve is az Ugoos AM6B plus a legjobb választás, vagy mivel a mini PC-k-nek van SSD ,HDMI és USB portból is több akkor az mégis jobb választás, ha a média, videó és hang fájlok lejátszását is figyelembe vesszük, mert van aki azt mondta nekem, hogy a mini PC-hez csak kodec kérdése, hogy lejátszon mindent amit le lehet tölteni?

  Reply
  • Nem, ez nem alkalmazható Windows mini PC-ként. Nem telepíthet rájuk windowst. Más operációs rendszerek, például a Linux és az Ubuntu működhetnek SD-kártyán vagy USD külső tárolón keresztül

   Reply
 6. Hi!
  I just bought an LG USB Blu-ray writer for the ugoos Am6B plus, in order to be able to play my movies on the discs directly connected to the box. To my great surprise, it doesn’t play anything. That’s when I installed Disc link platinum. At that point, it played audio discs, but not video. If I load a DVD video format, I can see its title and file structure, but I can’t get it to start. When I clicked on the video file, it offered me the TrueDVD+ program to install, but I installed it in vain, because when I try to start it, it says to update the USB driver, but there is nothing that can be downloaded on that link. On the DVD disc, if there is no menu, the video will be played. If I insert a blu-ray disc, it will do nothing.
  Do you know a solution?
  thanks

  Reply
  • I believe the issue you are having has to do with preloaded decoders.
   DVD format is in VOB which not available on the mobile version of Android which was primarily designed to work on Android cell phones.
   Remember a TV Box firmware is actually a modified version of the firmware use on mobile phones, and I don’t think they envisioned connecting a Blu-ray writer to a mobile phone, hence no decoders are available. However, the Android TV OS version of Android was designed with TV in mind, so there is the possibility that that version of Android would have some decoders to support the hardware.
   Software encoding can work sometimes but usually if the root system does not have the decoders the software still would not work.

   Reply
 7. Értem. Én úgy tudom, hogy a box-ra lehet linuxot is telepíteni. Azzal vajon lejátsza a videó fájlokat?
  Nem csak a DVD, hanem a 4k, UHD fájlokra gondolok. Emellet a filmek dolby hanglejátszása is jó lenne. Vannak solby audió lemezeim is és azokat sem tudom most lejátszani. Linux hogy kezelné ezeket?

  Reply

Leave a Comment